fbpx

Növeld meg a bevételed rövidebb idő alatt

A vásárlás általában nem történik meg azonnal! A hatékony értékesítés titka a fokozatosságban és a bizalom kiépítésében rejlik!
0 %
A vállalkozások 48%-a szerint fontos az értékesítési folyamat hatékonyságának javítása!
0 %
Globálisan a cégek 61%-a úgy gondolja, hogy a legnagyobb marketingkihívás az, hogy forgalmat és leadeket (érdeklődő / leendő vásárló) generáljanak!
0 %
A cégek 45%-a egyáltalán nem küld hírlevelet, miközben a mai napig az e-mail marketing rendelkezik a legnagyobb konverziós aránnyal, 4,29%!

Legyen minőségi a terméked vagy szolgáltatásod

Legyen erős a forgalomszerző stratégiád

Legyen hatékony és jól optimalizált a weboldalad

Csak gondold végig a következőt… Minden piaci területen van egy értékesítési folyamat, amin végigmegy a vásárló. És nekünk ezt kell jól megtervezni, hogy a lehető legjobban konvertáljon a weboldalunk!

Fontos, hogy a termékedet vagy a szolgáltatásodat csomagold egy olyan visszautasíthatatlan ajánlatba, hogy az pontosan rezonáljon a célközönségeddel. Most azt gondolod, hogy a terméked vagy szolgáltatásod annyira egyszerű, hogy azt képtelenség ütős ajánlattá alakítani. Sajnos rosszul gondolod. Ha egy raklapot átütő ajánlattá lehet alakítani, akkor a Te termékedet is!
Fontos, hogy pontosan meghatározzuk a célközönséged és a lehető legpontosabban célozzuk meg a potenciális érdeklődőket, hogy ne égess feleslegesen pénzt. Meg kell értened, hogy a hirdetés az egyik legfontosabb stratégiai elem a bizniszed számára. A jól megtervezett és kivitelezett kampányokkal több emberhez tudsz eljutni, és nagyobb forgalmat tudsz generálni a céged számára.
Fontos, hogy a weboldalad pontosan a célközönségednek szóljon. Mit sem ér ha ultramodern dizájnos, de nem konvertálja megfelelő mennyiségben az érdeklődőket. Fontos megértened, hogy egy jól megtervezett marketingszemléletű weboldallal nagyobb bizalmat tudsz kiépíteni a leendő ügyfeleidben, a meglévő ügyfeleid szemében pedig a márkád minősége még erősebb lesz. Egy mondattal: Egy jól felépített weboldal márkát és bizalmat épít.
Török Ádám - Elnök

A marketing nagyon sokszínű, megannyi stratégiát lehet alkalmazni különböző taktikai eszközök használatával. Hatékony landoló oldalakat építek, és a bizniszek értékesítési folyamatait tervezem meg.

Több mint 2 éve figyelem a különböző piaci területeken lévő vállalkozásokat. Megfigyeltem, hogy sokan megannyi hibát elkövetnek az értékesítési folyamataikban. Ez alatt az idő alatt én is követtem el hibákat. De…

Több sikeres projekttel a hátam mögött sok tapasztalatot szereztem abban, hogy milyen megoldások működnek, és mik azok, amiket érdemes kihagyni ezekből a folyamatokból. Továbbá fontos tudni, hogy rengeteg rosszul konvertáló weboldal van. Én csakis olyan weboldalt építek, amik hatékonyan hozzájárulnak a cégek sikerének

Az a célom, hogy a lehető legjobb megoldást kínáljam számodra. Folyamatosan keressem az újabbnál újabb lehetőségeket és rendszeresen teszek is a fejlődésemért.

Innonic Academy - Sales Page
Neo Nature Cosmetics
Deszka Bisztró & Bár

Van egy ajánlatom számodra

Ha 2020. szeptember 15-ig igényled a konzultációt és tanácsadást, akkor 50.000 Ft helyett TÉRÍTÉSMENTESEN biztosítom számodra! Plusz a konzultáció után e-mailben küldök számodra egy PDF összefoglalót és benne a javaslataimat, ami alapján tovább tudod fejleszteni a vállalkozásod, akár megbízol engem, mint szakember akár nem!

Copyright © 2019 FunnelProject